Servei on-lineL’assessorament per correu ordinari o electrònic és una bona opció en el cas que l’enjardinament  que volgueu realitzar estigui molt allunyat del nostre centre de treball , les dimensions del jardí siguin petites o quan en un projecte només es necessiti  assessorament sobre les espècies de plantes més adients a utilitzar, el seu nombre, la seva ubicació i la millor manera de instal.lar-les i associar-les.

Aquest servei va adreçat a partículars o tot tipus de professionals relacionats amb el món de la jardineria i el paisatgisme.

Per a la realització d’aquest servei necessitem:

  1. Cal d’entrada que ens expliqueu el què voleu fer i quin és l’objecte de la vostra consulta perquè nosaltres puguem valorar-la i fer-vos una proposta de pressupost.
  2. Una vegada acceptat el pressupost us enviarem un qüestionari que cal que ens feu arribar per correu electrònic o ordinari  junt amb la següent documentació:
  • Un planell de l’ àrea a enjardinar a escala 1/100 o escala 1/50 (si la zona a enjardinar és inferior a 50m2). Si ens podeu fer arribar el planell en un arxiu d’AUTOCAD millor que millor sobretot si la superfície a enjardinar té més de 400m2
  • Fotos de les àrees a enjardinar (contra més millor)
  • Qüestionari reomplert

Amb aquestes dades i una vegada hagueu satisfet l’import del pressupost per transferència bancària. Us enviarem per correu un dossier amb les següents dades:

Contingut del dossier

  1. Planell a escala 1/100 o 1/50 amb la situació amb , el nom i ubicació de les plantes que us proposem.
  2. Situació sobre el planell d’eventuals estructures que us aconsellem posar (murs de contenció, gelosies, pèrgoles,instal.lació de reg…).
  3. Proposta econòmica orientativa de les diferents partides que integren el jardi
  4. Llibret amb consells per a reeixir el vostre enjardinament (preparació del terreny, època per fer les plantacions, recomanacions sobre el tipus de reg més adient, pla de manteniment , etc )

 

Sol·licita el teu pressupost

 


Amb qui treballem?
Ecological Landscaping Association Pépinière Filippi Aspeco Mediterranean Garden Society Associació d’Amics del Jardí Botànic Cultidelta Vivers Sala Graupera