Servei a domiciliUna visita sobre el terreny a enjardinar és la millor manera d’obtenir dades de forma precisa i ràpida. Després de  la visita  podrem elaborar el vostre projecte acuradament amb molta més informació

Descripció del servei s’assessorament a domicili:

Abans de realitzar la visita cal que sapigueu que:

El temps mínim per a fer  la visita és d’una hora.El dia que quedem  per  a realitzar-la cal que  comptem amb la vostra presència i que tingueu a punt un planell de l’àrea a enjardinar a escala 1/100 o escala 1/50 si la zona a enjardinar és inferior a 50m2. Si ens podeu fornir el planell en un arxiu d’AUTOCAD millor que millor sobretot si la superfície a enjardinar té més de 400m2.

Durant la visita:

  • Reomplirem un qüestionari que ens permetrà saber quines són les vostres necessitats i les vostres possibilitats
  • Farem un intercanvi d’idees mentre visitem el jardí i observem les seves característiques
  • Us mostrarem  si cal els enjardinaments que fem i les plantes amb les que treballem i que poden ser adients pel vostre jardí (podeu consultar-ho a la mateixa Web previament)

Amb el planell i les dades que hem obtingut durant la visita començarem a treballar i en breu us farem arribar un pressupost del cost de realització de l’estudi que contindrà les dades necessàries per a que pugueu realitzar el vostre jardí.

Una vegada hagueu satisfet l’import del pressupost per transferència bancària us farem arribar un dossier personalitzat.

Contingut del dossier

  1. Planell normalment a escala 1/100 o 1/50 amb la situació, el nombre i nom de les plantes que us proposem en format CAD.
  2. Situació sobre el planell d’eventuals estructures que us aconsellem posar( murs de contenció, gelosies, pèrgoles, reg…)
  3. Proposta economica. Llistat  pressupostat de plantes,materials…
  4. Llibret amb consells per a reeixir el vostre enjardinament (preparació del terreny,època de plantacions, recomanacions sobre el tipus de reg més adient, pla de manteniment etc.

El desplaçament i la visita s’han de pagar per avançat, en cas que estigueu interessats en aquest servei us farem saber ràpidament el cost de la visita.

 


Amb qui treballem?
Ecological Landscaping Association Pépinière Filippi Aspeco Mediterranean Garden Society Associació d’Amics del Jardí Botànic Cultidelta Vivers Sala Graupera